Home » Blog » Holistisch kindercoach » Mijn verjaardagswens + oproep

Mijn verjaardagswens + oproep

door | 3 sep, 2022 | Holistisch kindercoach

In actie voor stichting haarwensen

Volgende maond, dan bin ik wer jeurig en meug ik 33 kerskes oet gaon blaoze… Tenminste als eemus mich ein taart met 33 kerskes verzurgt, hahaha.

Dit jaar wil ik voor mijn verjaardag iets extra’s gaan doen. Nieuw laevesjaor, nieuwe doel, nieuwe tied. Ik wil een actie starten om geld op te halen voor ‘stichting haarwensen’ en mijn lange vlecht gaan doneren. Dit heb ik al 2x gedaan en dit wil ik nu voor een 3e keer gaan doen (urgens eind van dit jaor). Nu krijgen ze bij haarwensen genoeg vlechten binnen om pruiken van te kunnen maken, maar het maken en onderhouden van de pruiken is een ander verhaal. Dit kost namelijk zo’n €1500,-. Daar schrok ik wel van. Dus nu is mijn doel om dit geldbedrag te gaan inzamelen voor Haarwensen.

Nu zou ik het ontzettend tof vinden om voor de oktober en/of november editie van ‘de kapper’ een interview te houden met iemand hier uit het dorp of buurt die ook zijn/haar haren heeft gedoneerd of dit wil gaan doen. En misschien is er wel iemand in Velden of omgeving (Urgens haop ik van neet, want det is gen good teiken), die zijn/haar haren is verloren aan kanker, alopecia etc. en die ik mag interviewen voor ‘de Kapper’.

En natuurlijk zou ik het super tof vinden als er mensen zijn, die mijn actie willen steunen en een kleinigheidje willen doneren. Alle kleine (en grote) beetjes helpen.  https://haarwensen.nl/acties/225/kinderpraktijk-christel-in-actie-voor-haarwensen Via deze link kom je rechtstreeks bij mijn actie uit en kun je een donatie doen.

Ken jij of ben jij iemand die ik mag interviewen? Laat het me weten! Dit zou ik echt super tof vinden. Info@kinderpraktijkchristel.nl of stuur en bericht of bel me op 06 26 92 52 33

Over Christel Knippenberg

Als professioneel nanny, holistisch kindercoach en luisterkind werker heb ik veel deskundigheid in huis om kinderen, ouders en het hele gezin te coachen, ondersteunen en begeleiden.

Gerelateerde artikelen

Therapeutisch tekenen

Therapeutisch tekenen

Een van de belangrijkste methodieken die ik gebruik in mijn werk als holistisch kindercoach is therapeutisch tekenen. Uit een tekening die kinderen maken, kun je heel veel informatie halen.

lees verder
De pad van de natuur en je eigen pad

De pad van de natuur en je eigen pad

De natuur kan hele mooie boodschappen laten zien. Ze zijn vaak te vergelijken met je eigen leven. Zie jij de obstakels op de weg? Laat jij je meevoeren door de stroom van het leven. En zie je de kleine, maar oh zo mooie wonderen in je eigen leven?

lees verder
Wat doet een holistisch kindercoach

Wat doet een holistisch kindercoach

Wat doet een holistisch kindercoach? Dat is een vraag die ik regelmatig krijg. En dat is heel begrijpelijk, want wat is holistisch en wat doe ik dan als kindercoach? In onderstaan blog, leg ik het uit aan de hand van tandwielen en een machine.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin