Vrolijkheid en zelfvertrouwen

Kom terug bij je eigen kern
N

Te vaak ruzie, boosheid en woede in huis?

Zoekt je kind continue de grens op, wordt er niet (meer) naar jou/elkaar geluisterd?

N

Buikpijn, hoofdpijn en/of een hoofd dat vol zit?

Klachten die niet echt opgelost kunnen worden en/of telkens maar terug komen.

N

Slapeloze en gebroken nachten?

Kinderen die opstaan ’s nachts, (weer) in bed plassen, niet in slaap kunnen komen, of zelf niet kunnen slapen?

Boze jongen
tekeningen lezen

Weer een vrolijk en gezellig huishouden, jouw wens wordt werkelijkheid

Jij als moeder, zit ondertussen met je handen in het haar, bent ten einde raad hoe je hem en de rest van je gezin moet helpen. En je begint je echt zorgen te maken hoe het nu verder moet.

Want wat je graag wilt is, gewoon weer rust en gezelligheid in huis. Een zoon die vrolijk thuis komt van school en sport. Met zijn alle samen spelletjes spelen zonder ruzies. Je gunt je zoon meer rust in zijn hoofd en dat bij geen buikpijn klachten meer heeft.

Ik help jullie hier graag bij. Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mail, bel, of gebruik onderstaande knop! Ik zie je reactie graag tegemoet.

“Doordat ik bewustzijn creëer bij de ouders, krijgen zij de gezelligheid en vrolijkheid in het gezin weer terug.”

Bewustzijn zorgt voor een goede (thuis)basis

In 2011 ben ik gaan werken als professioneel nanny. Tijdens mijn werk als nanny heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder holistisch kindercoach. Dit om mijn eigen kennis te verbreden en vooral om andere mensen en gezinnen te helpen en ondersteunen met de kennis die ik heb.

Deze kennis gebruik ik in mijn praktijk om gezinnen te helpen en bewustzijn te creëren. Om samen, d.m.v. verschillende methodieken, op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht, inzichten te krijgen en deze in te zetten. Zodat het thuis weer vrolijk en gezellig wordt. Ouders en kinderen krijgen handvaten geleerd, waarmee ze zelf aan de slag kunnen.

Een gezellig thuis, met vrolijke & blije gezinsleden 

Vrolijke en blije kinderen

Kinderen die blij en vrolijk zijn, zonder constante ruzies met elkaar en/of ouders.

Geen vage klachten meer

Hoofdpijn, buikpijn en vol hoofd zijn weg, waardoor kinderen weer lekker kunnen spelen.

Rustigere en betere nachten

Kinderen en ouders die beter slapen en doorslapen. Zo beter de dag doorkomen.

Ouders die weer blij en vrolijk zijn.

Door inzichten en bewustzijn beter begrijpen wat er aan de hand is en hoe te handelen.

Ervaringen van mijn klanten

Nadat Christel eerst gewerkt heeft met onze zoon, heb ik ook nog een paar één-op-één sessies gehad met haar. Uit de coaching bleek dat ik een aantal zaken uit het verleden niet had verwerkt.  

Mijn man en kinderen merkte ’s avonds al verschil, meer rust en onspanning. Na lange tijd sliepen beide kinderen ’s avonds de hele nacht door.

Carla

Leerkracht, basisschool

 Ben jij klaar voor de positieve verandering?

Tijdens het coachtraject gaan we samen aan de slag. Ieder gezin is anders, dus iedere sessie is uniek en maatwerk, op jouw en je gezin afgestemd.  We gaan aan de slag met coaching, therapeutisch tekenen, aromatherapie en verschillende andere methodieken. De gespreken zijn rustig, luchtig en niet te zwaar. Je hebt de antwoorden in jezelf, we moeten ze alleen samen eruit ‘coachen’. De inzichten die je tijdens een coachgesprek krijgt, kun je direct toepassen. Dit leidt op korte termijn dus al naar positieve verandering.

Gouden regel: Ik praat nooit over het kind met de ouders, waarbij het kind zelf aanwezig is.

 

Vrijblijvende kennismaking

Jullie leren mij en mijn werkzijze kennen. Ik leer jullie en de klacht kennen.

Intake gesprek

Als we met elkaar verder willen, hebben we een intake gesprek waarbij we een coachplan gaan opstellen. 

Sessies

Daarna gaan we aan de slag met de sessies. Sessies met het kind, maar ook sessies (één-op-één) met de ouder(s).

w

Evaluatie & afsluiting

Bij de evaluatie bespreken we hoe het gaat: plan aanpassen of kunnen we afsluiten? Maatwerk, afgestemd op het gezin.

Klaar voor de positieve verandering?

Sleep je probleem niet langer mee.

Veelgestelde vragen

Wat maakt jou beter dan een andere kindercoach?

Wat mij beter/anders maakt dan andere kindercoaches is dat ik op holistische basis werk en daardoor kijk naar het geheel. Ik wil de oorzaak van het probleem vinden, zodat we die kunnen oplossen. Niet alleen het probleem, want dan komt het weer een keer terug. 

Daarbij werk ik ook als luisterkind werker, waarmee je ook nog een laag dieper kunt komen in het proces. Daarmee leer je nog meer over jezelf en/of leer je jou kind beter begrijpen.

Wat houdt luisterkind (werker) in?

Als luisterkind werker, stem ik, op afstand, op iemand af in e energie. Anders gezegd, maak ik daarbij contact op zielniveau, je hogere zelf, op hart niveau. Daarbij luister ik naar de boodschap die de ander mij te vertellen heeft.

Vaak vraag je je af wat er nou in het hoofd van jou zoon/dochter omgaat. Of je begrijpt niet wat jou kindje probeert duidelijk te maken, omdat hij daar nog te klein voor is. Het kan ook zijn dat je vragen hebt over jezelf, je snapt niet waarom je soms op een bepaalde manier reageert, of wat het maakt dat je toch zo onzeker bent, etc. etc.

Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf, en ook voor je zoon/dochter tot 10 jaar. Vanaf 10 jaar mogen zij eerst zelf toestemming aan mij geven.

Ik kan er nog veel meer over vertellen. Neem even contact met mij op als je meer wilt weten.

Werk je alleen met kinderen of ook met volwassenen?

Ik werk met gezinnen en hun kind(eren), het hele systeem. Tijdens de sessies werk ik met kinderen alleen, en ook heb ik aparte sessies met de ouders, samen en één-op-één. 

Mochten mensen zelf ergens mee zitten en zelf daarmee aan de slag willen, dan kan dat ook. De kinderpraktijk is niet alleen voor kinderen. Ik help graag iedereen die aan zichzelf wilt werken.

Wat voor methodes gebruik je in de sessies?

Tijdens de sessies gebruik maak ik gebruik van verschillende methodieken. Een aantal hoofd methodieken zal ik even toelichten.

In het begin maak ik vooral gebruik van therapeutisch tekenen. Uit de tekeningen kun je heel veel boodschappen halen. Niets is fout en alles is goed.

Aromatherapie, door middel van o.a. voetenbadjes, wrijfolie, essentiele oliën, (kinder)massage. Het lichamelijke contact brengt kinderen rust, onspanning, grenzen. Ook een goede verbinding met zichzelf en jou als ouder.

Balans in chakraleer, energetisch werken en emotioneel evenwicht (E.E.). De chakra’s zijn energetische punten die de aura en het lichaam met elkaar verbinden. Als je energetisch uit balans bent, kun je jezelf ook niet helemaal lekker voelen. De E.E. punten zitten verbonden met je energiebanen (meridianen), door die te tappen/masseren krijg je die ook weer in balans.  

Natuurlijk gebruik ik als coach ook coachtechnieken tijdens de gesprekken. 

En nog vele andere technieken, zoals onder andere:

spiertesten

grenzen stellen

innerlijk kind

en meer.

 

Ervaringen van mijn klanten

Dank je wel voor je luisterkind afsteming! Ik ben tijdens het lezen meerdere keren geraakt. Ik herken het vrolijke, het lachen en het gevoel voor humor. Het staren, in dubio zijn en twijfelen zijn rode draden in mijn leven. Hier heb ik veel last van. Ook het stukje over onzekerheid raakte mij… 

…Nogmaals dank, het was fijn om te huilen, want ook dat is iets dat ik niet gemakkelijk kan.

Willem

Jij wilt toch ook weer, vrolijke, gezellige en vooral blij kind(eren)?

Laten we beginnen met een vrijblijvende kennismaking.