Écht gehoord worden

Laat je onderbewuste aan het woord in de energie
N

Vragen, vragen, vragen

Je loopt (al een tijdje) rond met vragen voor jezelf of je kind. Maar je weet niet wat het antwoord is, je weet er geen raad mee.

N

Gedragsproblemen

Je kind vertoont gedragsproblemen, zonder dat daar renenen vor zijn. Wellicht heeft hij/zij er zelf ook last van.

N

Kinderwens & zwangerschap

Je loopt rond met een kinderwens en het wilt niet lukken. Of je bent al zwanger en je hebt vragen aan je (toekomstige) kindje

N

Levensbrug

Een dierbare is overleden en je loopt nog met vragen rond om het goed te kunnen afsluiten

afstemmen op jou
Afstemmen op jou eigen ik

Krijg de antwoorden waar je naar op zoek bent

Je loopt al een tijdje rond met vragen, over jezelf, over je kind, op het werk loopt het niet lekker, een dierbare is overleden, ziekte, etc. etc. Duidelijk is dat het niet lekker loopt en je wilt graag antwoorden.

Een afstemming kan hiermee helpen. Tijdens en afstemming luister ik in de energie naar je. Open, onbevooroordeeld kun jij je verhaal kwijt. Daardoor krijg jij de antwoorden op je vragen en kun je rustig aan verder. 

Open, onbevooroordeeld en puur een afstemming ingaan. Luisteren naar wat er verteld wordt en dit omzetten in een verslag voor de aanvrager

Gediplomeerd en ervaren Luisterkindwerker

In 2019 ben ik begonnen met de luisterkind opleiding, zoals geleerd wordt door Diana Hendriks. De oprichtster van de luisterkind Methode. Ik maak de afstemming uitsluitend volgens deze methode. Zo leer je open en puur de afstemming in te gaan en deze te verwerken in een verslag op de Luisterkindmethode. 

Krijg je antwoorden waar je naar op zoek bent.

Kinderen zitten lekker in hun vel

Kinderen krijgen de rust terug, zijn minder woedend, minder agressie, beter geconcentreerd op school, etc. 

Krijg (eindelijk) je antwoord

Mensen krijgen antwoorden op vragen waar ze mee zitten. Of dit nu is over je kinderen, jezelf, het werk, school, studie, sport, etc.

Nieuw leven

Kom in contact met je (ongeboren) kindje. In de energie kunnen baby’s heel goed aangeven wat ze nodig hebben of graag willen.

Overleden dierbaren

Dierbare kunnen nog steeds contact maken in de energie. Via een afstemming kun je in contact komen en zo nog eventuele vragen stellen.

Ervaringen van mijn klanten

 

Je hebt een tijdje geleden iets gedaan voor mijn kleinzoon, heel fijn! Want hij was daarna niet meer boos! Er is rust in hem gekomen.

Oma van kleine jongen

Wat een prachtige brief, moet het inderdaad even laten inwerken maar kan er zeker iets mee, komt heel bekend over…

Marjolein

Luisterkind afstemming

Een afstemming werkt in de energie, waardoor wij niet bij elkaar hoeven te zijn. Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf, of voor je zoon/dochter tot 10 jaar. Daarna mogen ze zelf toestemming geven voor een afstemming. Wil je een afstemming aanvragen voor iemand anders, dan mag diegene de afstemming aanvragen. Bijna iedere vraag is mogelijk, dus schroom niet ze te stellen.

Vraag vandaag nog een afstemming aan, zodat jij ook de antwoorden krijgt waar je naar opzoek bent.

Veelgestelde vragen

Hoe werk een luisterkindafstemming?

 

Bij luisterkind wordt er gecommuniceerd in de energie, op ziels- of hartsniveau, hoe je het zelf graag bekijkt. Als afstemmer luister ik alleen maar naar de persoon waar ik op afstem. Ik luister zonder oordeel te geven naar wat er wordt verteld en dat vertaal ik op papier. Ik maak een uitgebreid verslag van wat er gezegd en gedaan wordt.

Iedereen heeft van binnen de antwoorden op de vragen die je hebt. Maar met ons bewustzijn komen we daar niet altijd bij. Door je hart of ziel te laten spreken kun je die antwoorden dus wel ervaren en horen

 

Voor wie kan ik een afstemming aanvragen?

Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf of je kinderen tot 10 jaar. Daarna mag het kind zelf toestemming geven voor een afstemming. 

Oma mag dus geen afstemming aanvragen voor haar kleinkind, dit mag dan eerst via de ouders gebeuren. Indien oma de volledige voogdij heeft, dan mag het wel.

Ook een leerkracht mag geen afstemming aanvragen voor een kind. Dit mag via de ouders.  Heb je een vraag hoe je het beste met een bepaalde situatie kunt omgaan in de omgang met een student, dan kan het wel. Omdat je de vraag aan jezelf stelt, hoe JIJ hiermee kunt omgaan. Ik stem dan niet af op de student, maar op jouzelf.

 

Ik hoef dus niet naar jou toe te komen voor een afstemming?

Dat klopt. Een afstemming gebeurt  in de energie. Daardoor hoeven we niet bij elkaar te zijn en hoef jij er geen tijd voor vrij te maken. 

Ik plan de afstemming in en dan neem ik alle tijd voor jou die nodig is. Gemiddeld ongeveer 90 min. Ik werk de afstemming uit in een verslag en die stuur ik dan via de mail naar jou toe. 

Hoe kan ik een afstemming aanvragen

Je kunt een afstemming aanvragen via de website of je kunt mij direct een email sturen naar info@kinderpraktijkchristel.nl

In de mail kun je de vragen die je hebt stellen en eventueel nog extra informatie geven als je dat fijn vind. 

Graag ontvang ik ook een foto van degene waarop ik mag afstemmen. Dus van jouzelf of je kindje. Wel een foto waar je alleen op staat en geen ‘afgeknipte’ foto. 

Na de betaling krijg je binnen 2 weken het verslag toegestuurd. Ik probeer het altijd eerder te doen

 

Ervaringen van mijn klanten

Nogmaals dank voor je mooie afstemming. Het voelt alsof je de afgelopen week bij mij bent geweest, want wat is dit raak! Het klopt volledig!! ….  …. Zo misschien een beetje een lang verhaal. Komt er op neer dat ik me dus helemaal kan vinden in de afstemming.

 

Eva

Lieve Christel, 

Bedankt voor deze mooie afstemming van P. ik ben eel blij dat ik dit heb laten doen. P. heeft veel duidelijkheid aan je gegeven en dit geeft mij hoop ik in de toekomst meer rust…. … nogmaals bedankt, ik zal deze brief koesteren net als de mooie herinneringen die we samen hebben aan P.

Moeder van P.

Ben jij klaar om de boodschap te horen?

Mag ik naar jou luisteren?