Home » Blog » Luisterkind » Luisterkind blog

Luisterkind blog

door | 14 jun, 2021 | Holistisch kindercoach, Luisterkind

👱Boodschap van een kind, voor alle mensen en vooral de volwassenen👱.

Afgelopen week heb ik weer een mooie afstemming mogen maken.
Daarin kwam een boodschap naar voren, waarvan het kindje waarop ik afstemde, graag wilt, dat deze veel meer verspreid wordt. Ik kreeg dus de vraag of ik die op de sociale media pagina’s kon plaatsen.
Natuurlijk doe ik dat heel graag, want ik sta helemaal achter deze boodschap. 💬

Een klein stukje uit de afstemming:

““Iedereen moet zijn eigen stukje opruimen en schoonmaken. Zijn eigen verdriet en angst aankijken en ermee aan de slag gaan. Kijken naar het mooie wat eronder zit. De mooie herinnering, de mooie actie, de mooie wereld. We moeten ons niet zo laten beïnvloeden door de mensen van buitenaf, maar kijken naar jezelf.
“Wat kun jij doen om de wereld een stukje beter te maken. Verspreid het positieve, niet het negatieve.”

“En hoe kunnen we dit doen?

“Door het laagje voor laagje schoon te maken. Het af te spoelen, ermee aan de slag te gaan. Wij, de kinderen van het licht, kunnen dit niet voor iedereen doen. We willen graag helpen, maar wij kunnen de last van de wereld niet dragen. Dit moeten we allemaal samen doen. En als iedereen hier in mee helpt, dan kunnen we het samen baas. We hebben allemaal hierin onze eigen taak.”
“Ik vind dit een hele mooie boodschap, hoe zouden we deze kunnen verspreiden?”
“Door hem letterlijk de wereld in te sturen Christel. Met onze energie en wellicht met een beetje hulp van de technologie. Misschien kunnen we het ook op sociale media en via andere kanalen verspreiden. En aan iedereen vertellen die het wilt horen.
Spoel de negatieve energie van je af, laat je niet beïnvloeden. Kijk naar het mooie en positieve in jezelf en de wereld en laat die parel maar weer stralen. Hoe meer pareltjes er weer tevoorschijn komen, hoe mooier de wereld weer wordt.”❤

Dus lieve mensen, laat los wat losgelaten mag worden, spoel alles van je af en kijk naar het moois om je heen en de mooie dingen in je leven!

Over Christel Knippenberg

Als professioneel nanny, holistisch kindercoach en luisterkind werker heb ik veel deskundigheid in huis om kinderen, ouders en het hele gezin te coachen, ondersteunen en begeleiden.

Gerelateerde artikelen

De regenboogweg

De regenboogweg

Wat is de regenboogplu-methode is een mooie en fijne manier om je chakra’s en energie in balans te brengen. Door middel van de regenboogweg, kaartjes trekken, oefeningen etc. kun je zelf weer de chakra’s in balans krijgen. Lees er alles over in het blog.

Lees meer
Positieve coachkaartjes

Positieve coachkaartjes

Eigenwijsjes zijn leuke positieve coachkaartjes die ik regelmatig gebruik in mijn coachpraktijk. Leuk voor de kinderen, maar ook zelf gebruik ik ze ook regelmatig. Zoals laatst ook een keer. “ik ben vrij”, waarom heb ik deze getrokken?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin